ForældreIntra på mobil og tablet

Webapplikation
   Der findes en udgave af ForældreIntra, som er optimeret til mobiltelefoner og tablets, men som også kan bruges på en computer. Denne udgave kaldes Nyt SkoleIntra, og den rummer de vigtigste dele af ForældreIntra. Nyt SkoleIntra har samme indhold som MobilIntra, men benytter et nyt design og bygger på en moderne teknologisk platform. Det gamle MobilIntra er ikke længere tilgængeligt. I den kommende tid vil endnu flere af ForældreIntras funktioner blive indarbejdet i Nyt SkoleIntra.
   Du kan tilgå Nyt SkoleIntra ved at indtaste nedenstående webadresse i din enheds browser:  https://birkerodprivatskole.m.skoleintra.dk/?role=Parent
   Notifikationsapp
   Nyt SkoleIntra suppleres af en notifikationsapp til forældre. Notifikationsapp’en giver hurtig overblik over ny information i SkoleIntra, og indeholder desuden en genvej til beskeder. App’en er udviklet til IOS og Android. Windows Phone brugere henvises til webapplikationen.
Hent itslearnings app til ForældreIntra i App Store og Google Play.